Narodni pokret Srbije Leskovac saopštenjem odgovara Cvetanoviću

Narodni pokret Srbije Leskovac uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Gospodine gradonačelniče,

U svoje lično ime, i u ime Povereništva Narodnog pokreta Srbije – Leskovac, prinuđen sam da Vam ovim putem odgovorim na niz neistina koje ste juče izneli na konferenciji za medije. Što se tiče liste koju smo predali Gradskoj izbornoj komisiji, možda je i bilo nekih nedostataka koji su odmah otklonjeni i lista je juče i usvojena. Mislim da to za Vas i nije bilo toliko važno, ali sam mišljenja da Vam mnogo više smeta onih 1572 prikupljenih potpisa podrške građana Leskovca u jednom danu, tačnije za 11 h. Navodite da obmanjujemo građane Leskovca jer predstavljamo stranke koju su registrovane u Beogradu i Novom Sadu.

Pitanje za Vas: Da li je to Vaša stranka registrovana na Hisaru ili možda u Brejanovcu, pa ste Vi ekskluzivni ili autentični zastupnik interesa građana Leskovca? To kako zastupate interese građana Leskovca videli smo u proteklih 10-ak godina, a građani Leskovca će se o tome izjasniti na predstojećim lokalnim izborima.

Ja, Zoran Stamenković iz Grdelice, s ponosom ističem da sam ovlašćeni zastupnik Narodnog pokreta Srbije za predstojeće lokalne izbore.

Pitanje za Vas: Kad sam ja to shvatio da ne mogu u SNS, gde su pošteni ljudi? Takođe s ponosom ističem da NIKADA nisam ni pokušao da uđem u SNS, jer stvarno ne bih voleo da se nađem u društvu takvih “poštenih” ljudi koji čine Vašu političku organizaciju.

Jedino ste u pravu kad kažete da predstojeći lokalni izbori 17. decembra odlučuju o budućnosti grada Leskovca i da je to ključni momenat za sve naše sugrađane. Govorite o uspesima lokalne vlasti, a iz Leskovca je za proteklih nekoliko godina emigriralo oko 20.000 stanovnika! Postali smo dolina „motača kablova“ umesto da koristimo svoje prirodne potencijale, naročito poljoprivredu.

Odabrali ste za početak kampanje moju Grdelicu, i to je odlično. Samo bih Vas zamolio da objasnite građanima varoši Grdelica zašto nemate odborničkog kandidata na listi iz Grdelice kad toliko brinete o njenim građanima. I na kraju, i ja bih pozvao građane Leskovca da podrže politiku budućnosti, ali na žalost to nije Vaša politika i politika Vaše stranke“ navodi se u saopštenju koje potpisuje član Povereništva NPS Leskovac, Zoran Stamenković diplomirani inženjer.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top