Ministarka Marija Obradović, u petak 26. marta, posetiće opštine Lebane, Medveđu i Bojnik

Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave u petak 26. marta posetiće opštine Lebane, Medveđu i Bojnik.

Prema protokolu posete, ministarka Obradović najpre će posetiti opštinu Medveđa, gde će sa predsednikom opštine dr Nebojšom Arsićem potpisati Ugovore o korišćenju sredstava iz Budžetskog fonda za program lokalne samouprave a po projektu „Čišćenje rečnih korita i sanacija putne mreže oštećene usled elementarnih nepogoda“. Vrednost ovog projekta je 4.180.320,00 dinara. Ovom prilikom ministarka Obradović će obići i PU „Mladost“, za čiju sanaciju i adaptaciju je izdvojeno 9.300.000,00 dinara. Tokom ove posete planiran je i obilazak Doma zdravlja.

Po završetku posete opštine Medveđa, ministarka Marija Obradović posetiće opštinu Lebane i sa predsednikom Ivanom Bogdanovićem potpisati dva ugovora o korišćenju sredstava iz Budžetskog fonda za program lokalne samouprave. Podsećanja radi, opština Lebane dobila je iznos od 9,5 miliona dinara za  projekat „Energetska sanacija objekta opštinske uprave Lebane“ i 3.200.000,00 dinara za manifestaciju „Paradajz fest“. Nakon obilaska opštinske uprave planiran je i obilazak vakcionalnog punkta Doma zdravlja u Lebanu.

Istog dana, nakon posete opštine Lebane, ministarka Marija Obradović sa svojim timom saradnika posetiće i opštinu Bojnik, gde će potpisati Ugovor o korišćenju sredstava iz Budžetskog fonda za program lokalne samouprave a po projektu „Uspostavljanje informacionog sistema Elektronska pisarnica sa elektronskim podnošenjem predmeta, brzim skeniranjem i modulom Moj predmet“ čija je vrednost 2.985.065,00 dinara. U sklopu ove posete planiran je obilazak opštine i vakcionalnog punkta Doma zdravlja u Bojniku.

Izjave za medije planirane su u sve tri opštine nakon potpisaivanja ugovora sa predsednicima opština.

 

infocentarjug.rs

 

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top