Leposavić: Održan prvi zvanični sastanak Unije žena OO Srpske napredne stranke

U prepunoj Skupštinskoj sali opštine Leposavić održan prvi zvanični sastanak Unije žena OO Srpske napredne stranke Leposavić.
Sastanak je otvorio poverenik OO Srpske napredne stranke Leposavić Zoran Todić, koji je najpre pozdravio sve prisutne dame i zahvalio im na velikom odzivu. Pohvalio je predstavnice opštinskog odbora SNS-a Leposavić za organizaciju ovog skupa. U ime OO SNS-a Leposavić obećao je punu podršku i svaki vid pomoći u daljem radu i aktivnostima Unije žena OO SNS-a Leposavić. Izrazio je nadu i uverenje da će Unija žena OO SNS-a Leposavić svojim svestranim zalaganjem na planu realizacije definisanih ciljeva i zadataka doprineti ne samo afirmisanju i većoj zastupljenosti žena u svim društvenim oblastima, već i doslednom sprovođenju politike Srpske napredne stranke koju sprovodi naš predsednik Aleksandar Vučić.

 


Predstavnica OO SNS Leposavić je ukratko upoznala prisutne sa detaljima sa prvog sastanka Unije žena SNS-a Kosova i Metohije i predložila dnevni red, ujedno je saopštila da je članica našeg OO SNS-a Leposavić, Zorica Jovanović izabrana za koordinatorku Kosovskomitrovačkog okruga. Na predlog organizatora imenovana je jednoglasno izabrana i za koordinatorku Unije žena OO SNS-a Leposavić, a za njenog zamenika izabrana je Irena Petrović.

5 650-400

 


Prisutnima se obratila novoizabrana koordinatorka Zorica Jovanović, koja se zahvalila na ukazanom poverenju. Naglasila je da ima puno obrazovanih i sposobnih žena koje nisu na adekvatnim mestima ili nisu u dovoljnoj meri zastupljene u javnom životu, a svojim radom i zalaganjem kroz Uniju žena SNS-a mogu doprineti boljem položaju žena u društvu. Istakla je, takođe, da će se ova Unija žena fokusirati na nekoliko problema, među kojima je izdvojila: ekonomsko i političko jačanje žena, bezbednost žena, podizanje nivoa zdravstvene prosvećenosti žena, kao i veće uključivanje žena iz ruralnih sredina radi jačanja njihovog položaja u društvu. „Svaka žena u Uniji je jednako važna bez obzira na njen status i poloćaj u društvu“ istakla je Zorica.

6 650-400


Kroz diskusiju se za reč javila načelnik centra za promociju zdravlja Biserka Barać, koja je pohvalila formiranje Unije žena SNS-a i pritom izrazila spremnost da uzme aktivno učešće u Uniji žena, kroz organizovanje tribina, debata, organizovanje okruglih stolova, a sve u cilju podizanja svesti o javnom zdravlju uopšte.

 

3 650-400


Sastanak je zatvorio poverenik OO Srpske napredne stranke Leposavić Zoran Todić koji je damama poželeo puno sreće i uspeha u daljem radu i još jednom naglasio da očekuje veće angažovanje i doprinos podizanju rejtinga Srpske napredne stranke kako na lokalnom nivou, tako i šire jer je žena zaista, ne samo stub porodice, već stub čitavog društva.

7 650-400

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top