LEBANE: SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ ZADOVOLJNA RADOM OPŠTINSKOG ODBORA

U okviru posete Jablanickog okruga,opštinu Lebane posetila je Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS-a koja se najpre sastala sa članovima odbora te stranke.

„Mi u DSS-u smatramo da je ovaj deo zemlje veoma strateški važan za Srbiju, moram da kažem da sam veoma zadovoljna Opštinskim odborom u Lebanu koji ima dobre rezultate i da će se jos bolji rezultati tek videti na narednim lokalnim izborima. DSS smatra da je ulazak Srbije u EU poguban kako za samu državu Srbiju tako i za sve građane jer ne smemo dozvoliti „grčki scenario“ jer bi sigurno prošli mnogo gore od njih“ – rekla je Sanda Rašković Ivić,predsednica DSS-a.

Nakon kratke posete stranci, održana je tribina DSS-a u holu Doma kulture „Radan“ gde je prisutne članove i simpatizere pozdravila Sanda Rašković Ivić i tom prilikom izjavila, da joj se ovaj kraj dopao i da će u buduće sigurno češće dolaziti.

Prisutne je pozdravila i predsednica OO u Lebanu Katarina Veselinović. “ Mogu da vam obećam, da će ova stranka na narednim lokalnim izborima, strogo voditi računa o svojoj listi. Na listi se mogu naći imena samo onih ljudi koji će raditi isključivo u interesu građana a ne o ličnom interesu, kao što se dešavalo u predhodnom periodu“ – rekla je Katarina Veselinović,predsednica OO Lebane. Veselinovićeva je dobila jako veliki aplauz prisutnih lebančana a pri tom nije pomenula ni jedno ime bivših članova, koji su radili samo o svom interesu i naravno u interesu svoje familije!

11227944_1462103654112058_3255846949387007308_n

Scroll to Top