Kompanija PVV isplatila 12,7 miliona dinara gradu Leskovcu

Kompanija PVV je po osnovu Ugovora o obavljanju komunalnih delatnosti uplatio 12.671.358 dinara a po osnovu naknade za odlaganje čvrstog komunalnog otpada na Regionalnu sanitarnu deponiju sa teritorija opština suosnivača. Predmetna naknada se plaća na godišnjem nivou.

Podsetimo PVV i deo ostvarene dobiti isplaćuje osnivačima, a gradu Leskovcu kao suosnivaču pripada dobit u iznosu od 54.226.955,67 dinara. Kompanija PVV je prošle godine prvu ratu isplatila Gradu Leskovcu u iznosu od 27.113.477,83 dinara, dok će druga rata, u iznosu od 27.113.447,84 dinara biti izmirena u narednom periodu.

Pored uplata u budžet grada, podsetimo i da grad Leskovac, kao što je više puta navedeno, redovno izmiruje sve svoje obaveze. Danas je udruženju „Partnerski za obrazovanje“ grad isplatio 3,3 miliona dinara za pružanje usluge „lični pratilac deteta“.

Stanje u budžetu na današnji dan iznosi 722 miliona dinara.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top