Klub 4X4 Justinijana Prima organizovao „Džipijadu Trebinje 2019“ (FOTO)

KLUB 4×4 JUSTINIJANA PRIMA iz Lebana na DŽIPIJADI TREBINJE 2019 kroz zapadnu Srbiju, Republiku Srpsku i Crnu Goru u 1800 km obišao za 4 dana Mali Zvornik, Bileću, Trebinje i Herceg Novi. Delegaciju ovog kluba koji je činilo 45 učesnika  iz Lebana, Bošnjaca, Leskovca, Trgovišta, Vranjske Banje, Bele Palanke, Predejana, Malog Zvornika, Banja Luke i Krškog (Slovenija) u 15 terenaca primili su predsednici opština Mali Zvornik, Trebinje i Herceg Novi.

Goran Jović, predsednik Kluba i direktor PKS RPKL kaže da su već na početku putovanja utisci bili više nego dobri.

„Na ovaj način smo promovisali potencijale iz opština i regiona iz kojih dolazimo i ostvarimo kontakte kako na privrednom, tako i na kulturnom i turističkom polju. Bilo je 4 predsednika opština, direktora turističkih organizacija, privrednika, ljudi iz javnog života. Po drugi put našoj delegaciji su se pridružili i predsednik privredne komore republike Srpske, predsednik područne privredne Komore Banja Luke, privrednici iz Slovenije. Širimo krug prijatelja a uz dobro druženje i uživanje u lepotama krajeva kroz koje prolazimo, ostvarujemo i poslovne kontakte. Klub 4X4 Jusinijana Prima se širi po broju članova tako brzo da već nismo u mogućnosti da sve prihvatimo jer naše ekipe na ovim putovanjima dostižu broj učesnika i do 50. Ono špto je najbitnije da sve protekne u najboljem redu i bez ikakvih incidenata. To je sada jedna uigrana ekipa dobro opremljena i disciplinovana tokom celog puta. Povezani smo radio vezom i komunikacija je tokom cele vožnje kao da smo mnogo godina zajedno a evo ovo je treća godina od postojanja Kluba 4X4 Jusinijana Prima“– kazao je Goran Jović, predsednik Kluba 4X4 Jusinijana Prima i prvi čovek Privredne komore juga Srbije.

„S obziroma na veliko zadovoljstvo naših članova sledeća DŽIPIJADA planirana je krajem septembra 2019. godine i to na poziv naših prijatelja iz Slovenije kao i naše dijaspore iz Italije u Sloveniju, Italiju-Tirol i Austriju a pregovaramo i o jednoj ozbiljnoj džipijadi do Nord Kapa u Norveškoj iduće godine u junu mesecu. Želimo kroz ove dve naredne Džipijade da posetimo našu dijasporu pored kontakata sa privrednicima kao i da obnovimo Jugoslovensko-Norveško prijatelstvo, sada Srpsko-Norveško a uz podršku Ambasade Norveške u Beogradu. Za ovako ozbiljan poduhvat trebaće nam i sponzori koji će podržati ovo naše putovanje jer kompletno finansiranje je od strane samih učesnika. Treba napomenuti da ceo put prati i TV ekipa koja kroz trideseto minutnu reportažu pokušava da bar na jedan mali način dočara draži ovakvih putovanja i druženja“ – dodao je Jović.

FOTO GALERIJA:

   

   

    

   

   

    

   

   

 

(Kraj)

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top