FS JO SA PO 18 KLUBOVA

Na konferencijama klubova Jablaničke okružne lige i Medjuopštinske lige potvrdjeno je da ovog vikenda ponovo kreće fudbal na jugu Srbije.

Epilog višenedeljnih sastančena je da sve ostaje o starom. Jablanička okružna liga i Medjuopštinska liga će u sezoni 2015/2016. brojati po 18 klubova, kako je i bilo odlučeno na sednici Izvršnog odbora FSJO 1. avgusta.

U sezoni 2015/2016. Jablaničku okružnu ligu će čiiniti: Pogres (Ladovica), Zloćudovo, Čekmin, Plantaža (D. Stopanje), OFK Brza, Sloga (Lipovica), Radnički (Pertate), Železničar (Brestovac), Vučje, Šumadija (Razgojna), Mladi borac (Živkovo), Umac (Miroševce), Mladost (Vinarce) i Jedinstvo (Gornje Stopanje) iz prethodnog prvenstva, potom tri najbolje plasirana kluba u prethodnom prvenstvu Međuopštinske lige: Omladinac (Donje Sinkovce), Sloboda (Donje Brijanje) i Kumarevo 65. Novi član Jablaničke okružne lige je i novoformirani leskovački klub GFK Dubočica.

Raspored ostaje onakav koji je žreban za ligu od 17 klubova, a prazno mesto u žrebu zauzeće Kumarevo 65 koje u nedelju dočekuje leskovačku GFK Dubočicu.

U Medjuopštinskoj ligi će u sezoni 2015/2016. igrati 18 klubova i to: Jedinstvo (Grdelica), OFK Morava (Leskovac), Bratstvo (Bratmilovce), Jedinstvo (Šišava), Gradac (Konopnica), Mladost (Donja Lokošnica), Polet (Stajkovce), Sušica 2012 (Kukulovce), Lemind 1953 (Leskovac), Navalin, Marjan MB (Mala Biljanica), Morava (Gložane), Moravac (Guberevac), Mladost (Batulovce), prvoplasirani klubovi u dvema grupama GFS Leskovac, OFK Bobište i BSK (Belanovce), kao i drugoplasirani klubovi u ovim Ligama, Real (Donja Jajina) i Napredak (Bogojevce).

Takmičarski brojevi ostaju isti kao što je pretodno žrebom odredjeno na jednoj od sednica Konferencija klubova.

Opširnije vesti na www.sportskastranajuga.com

Scroll to Top