DSS: SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ NIJE ISKLJUČENA IZ STRANKE

Povodom saopštenja Opštinsko odbora Palilula, disciplinska komisjia DSS je izjavila da je većinom glasova doneta odluka o pokretanju disciplinske mere protiv Sande Rašković Ivić. U pomenutom saopštenju se navodi, da je Opštinski odbor postupio,na jučerašnjoj sednici, po odluci Disciplinske komisije i izbrisao Sandu Rašković Ivić iz redova članova DSS.
Povodom ovakvog saopštenja, koje je plasirano u javnost, danas se oglasio saopštenjem i vrh Demokratske stranke Srbije u kome se kaže:
Demokratska stranka Srbije (DSS) negira da je predsednica Sanda Rašković Ivić isključena iz stranke, a njeno navodno isključenje iz članstva je „poslednji pokušaj režima da oslabi DSS“.
U DSS-u navode da je navodnu odluku o kojoj su obavešteni mediji donela nepostojeća Disciplinska komisija, budući da su njeni članovi još ranije isključeni iz stranke zbog kršenja Statuta i rada u interesu SNS.
„DSS se više neće baviti cirkuskim predstavama bivših članova, takozvanog Samostalnog DSS-a, već će nastaviti da kritikuje režim SNS-a i njenih satelita“ – kaže se u saopštenju DSS-a za Tanjug.

Scroll to Top