BLACE: TOMA NIKOLIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ U GRGURU NA MANIFESTACIJI

U Grguru je održana šesta po redu manifestacija „Selo slavi šljivu“ a ovoj manifestaciji je prisustvovao i predsednik Republike Srbije Toislav Nikolić kao i brojne druge zvanice među kojima su bili ambasadori Rusije, Kine, Belorusije i Venecuele.
„Ja sam predednik Republike za kratko a prijatelj Grgura za večito, tako da ćete morati da me trpite i kada mi mandat bude istekao. Ono što vi slavite je slava radu, ono čega u Srbiji odavno nema. Neću da vas zaboravim dok radite i proizvodite. I sam se osećam seljakom, i sam proizvodim dosta toga kada god sitignem a svoje slobodno vreme posvećujem selu. Hvala vam što postojite i što sadite šljivu“ – rekao je predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić.

BLACE TOMA NIKOLIC
U ime organizatora pštine Blace i MZ Grgure prisutnima se obratio i predesnik te opštine Ivan Burgić koji je rekao da su prvu manifestaciju organizovani sami meštani bez ičije pomoći a da je već na narednoj, odnosno drugoj manifestaciji bio Tomislav Nikolić ali tada kao narodni poslanik.
“ Tada smo dobili obećanje, da će nas gospodin Nikolić posetiti i kada postane predsednik Republike Srbije a to obećanje je održao i ove godine. Ova manifestacija dobija na velikom značaju upravo zahvaljujući ovom čoveku koji neizmerno voli svoj kraj“ – rekao je Burgić.
U muzičkom delu ove manifestacije nastupao je Milan Topalović Topalko i grupa Alegro bend ali najveće oduševljenje je bilo kada sena binu pojavila Dragana Mirković koja je ovaj koncert poklonila građanima opštine Blace bez novčane nadoknade.

????????????????????????????????????

Scroll to Top