Policijska uprava Leskovac uputila apel svim učesnicima u saobraćaju

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu dodatno oprezni i striktno poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Samo tokom jula i avgusta na području Policijske uprave u Leskovcu evidentirane su 42 saobraćajne nezgode, u kojima je pet osoba izgubilo život, devet je zadobilo teške, a 29 osoba lake telesne povrede.

U više od polovine nezgoda u kojima je bilo povređenih, najčešći uticajni faktori su neprilagođena brzina i vožnja pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija nastaviće sa redovnim i pojačanim kontrolama sa posebnim akcentom na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja koji su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda i utiču na težinu posledica u njima.

Podsećamo sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni prema sebi svojim sugrađanima i da na taj način doprinesu bezbednosti saobraćaja na putevima.

ICJ sajt logo

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top