Bojničko leto počinje večeras

Tradicionalna manifestacija „Bojničko leto“ počinje večeras na platou ispred Sportske hale u Bojniku i trajaće do 11. avgusta. Organizator manifestacije je Turistička organizacija opštine Bojnik,  pod pokroviteljstvom opštine Bojnik i Ministarstvo turizma i omladine.

Manifestaciju otvara tradicionalni dečiji maskenbal Na krilima mašte a nakon toga sledi Žurka šarenih lica.  Svečano otvaranje manifestacije sledi uz vatreni i plesni performans „Cirkus“ animatora a zatim koncert grupe Zana.

Drugog dana manifestacije održaće se takmičenje pod nazivom Kolo za dukat u kome će se  za titulu najboljeg igrača nadmetati više od stotinu folkloraša iz Srbije i Makedonije u kategorijama  Najbolja igračica  i „Najbolji igrač“. Ostatak programa rezervisan je za nastupe Milana Zdravkovića instrumentaliste na harmonici, duvačkog orkesktra, TD benda i di-džej Stojke.

U nedelju, trećeg i poslednjeg dana, na sceni Bojničkog leta sa početkom od 20 sati nastupiće električni gudački kvartet Dinamik mjuzik predvođen di-džejem. Od 21:30 sat sledi koncert Milice Todorović.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top