Leskovac: I pored svakodnevnih redovnih isplata stanje u budžetu grada na današnji dan iznosi 220 miliona dinara

Iz budžeta grada danas je za 74 porodilje isplaćena suma u iznosu od 1.820.000 dinara, na ime jednokratne novačane pomoći koju Grad Leskovac redovno izmiruje i to po 20.000 dinara za sve zaposlene i po 40.000 dinara za sve nezaposlene porodilje.

This slideshow requires JavaScript.

Centru za Socijalni rad za uslugu pratioca isplaćena je suma u iznosu od 322.684 dinara. Centru za samostalni život invalida isplaćene su još dve rate u ukupnom iznosu od 1.416.000 dinara. Iz gradskog budžeta danas su izimirene i obaveze Medicinske škole prema Elektroprivredi Srbije u uznosu od 2.046.162 dinara. JKP “Komunalac“ na ime redovnih troškova isplaćen je iznos od 7.672.715dinara.

I pored svakodnevnih redovnih isplata stanje u budžetu grada na današnji dan iznosi 220 miliona dinara, saopštavaju iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top