ICJ - Grad Leskovac

Iz budžeta grada Leskovca isplaćena više od 17 miliona dinara za dva igrališta, jubilarne nagrade i solidarne pomoći

Danas je iz buceta grada Leskovca isplaćena suma od 17.191.173 dinara. Iznosom od 12.376.927 dinara isplaćena je okonačana situtacija za izgradnju igrališta u naselju Dubočica i u parku 9 Jugovića, saopštavaju iz kabineta gradonačelnika Leskovca.

Podsećamo da je zahvaljujući odličnoj saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju u našem gradu je realizovan projekat koji je obuhvatio izgradnju 5 igrališta za najmlađe – iza Tehnološkog fakulteta Bambi, dva u centralnom parku Zmajče, u parku Devet Jugovića u podnožju Hisara i u naselju Dubočica. Ukupna vrednost ulaganja za izgradnju svih pet igrališta iznosi 33,5 miliona dinara.

This slideshow requires JavaScript.

Pored igrališta Leskovac je na više lokacija dobio i teretane na otvorenom (pored već izgrađenih), i to: na lokaciji iza Tehnološkog fakulteta, u parku u ulici Kralja Petra Prvog i u naselju Solidarnost sa ukupno 12,2 miliona dinara finansiranih iz budžeta grada.

Zajedno sa organizacijom Helvetas realizovan je ugovor vredan 28,05 miliona dinara i to za izgradnju: 5 igrališta – na Hisaru, u Radničkom i Podrum naselju, Bobištu i Mrštanu, i još 4 teretane na otvorenom na sledećim lokacijama: u parku u ulici Kralja Petra Prvog namenjena osobama sa invaliditetom, zatim pored keja iza Doma penzionera, kod Medicinske škole i jedna u naselju Bratmilovce.

Pored toga, iznos od 4.107.120 dinara isplaćen je na ime jubilarnih nagrada za 20 lica i to: 1 u Gradskoj upravi, 2 PU Vukica Mitrović, 3 zaposlenima u institucijama kulture i 14 u Medicinskoj školi, dok je solidarna pomoć za 7 osoba zaposlenih u obrazovnim institucijama isplaćena u ukupnom iznosu od 707.126 dinara.

I pored svih redovnih isplata stanje u budžetu grada Leskovca na današnji dan iznosi 287 miliona dinara.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top