Ministar Nedimović na potpisivanju Ugovora sa poljoprivrednicima opštine Medveđa

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović prisustvao je sastanku sa poljoprivrednicima sa teritorije opštine Medveđa, na kojem su poptisani Ugovori o dodeli podsticajnih sredstava.

„Sledeće godine ćemo promeniti Zakon o podsticaju, gde će za organsku proizvodnju podsticaji biti znatno veći. Od 40% biće povećano na 5-6 puta.
U Oktobru mesecu biće novi konkurs za mlade sa 1.5 miliona dinara bespovratnih sredstava za mlade koji žele da ostanu na selu. Prioritet će imati stočari, voćari i povrtari. U decembru će biti i novi poziv za kupovinu traktora.
Pre 3 godine za celu državu imali smo 600 miliona dinara za podsticajna sredstva, sada je to 3 milijardi.“ – istakao je Ministar.

   

   

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top