Srpska lista: Bogdanović i Jeremić veći podlaci od Haradinaja i Tačija

Goran Bogdanović, Vuk Jeremić i sve ostale štetočine, kao i oni koji im daju medijski prostor, jesu veći podlaci od Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija, jer albanski sepratisti makar veruju da se iza njihovog besmislenog nasilja krije nekakav viši cilj, dok ovi srpski portparoli Prištine i sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti nemaju nikakav drugi motiv osim najpoganije zlobe i srebroljublja, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Razumljivo je što Goran Bogdanović kaže da mu se ne sviđa ozbiljnost sa kojom država Srbija reaguje na neviđene, zločinačke pritiske na srpski narod na Kosovu i Metohiji, jer on i njegova žuta klika sistematski su činili sve da Kosovo i Metohiju nepovratno udalje od Srbije, a Kosovo i Metohija im je služilo isključivo za muljanje, pronevere i pribavljanje lične koristi.

Razumljivo je i što misli da je izgladnjivanje Srba na Kosovu i Metohiji i razbijanje srpskih glava jedna velika predstava, jer njemu i njegovim žutim saučesnicima, politika je bila samo hobi i igra, nešto čime su pravili pokriće za lopovluk, otimačinu i rasprodaju svega što su generacije naših predaka vredno gradile i sticale i za šta su krv i znoj prolivale.

Da su Bogdanović i njegovi šefovi svojevremeno makar malo radili u korist građana i svoje države, danas Srbi na Kosovu i Metohiji verovatno ne bi ni bili u situaciji da moraju da se bore da svetu objasne da njihovi životi nisu bezvredni i da srpska deca imaju pravo na hleb i mleko.

Mi, Srbi na Kosovu i Metohiji, smo preživeli i Jeremića i Bogdanovića, i čak prešli preko svog zla koje su nam naneli, ali njihovo perverzno relativizovanje ozbiljnosti pretnje kojoj smo izloženi nećemo im nikada zaboraviti, a nadamo se da im to neće oprostiti ni građani u centralnoj Srbiji, koji su danas, verujemo, i srcem i mislima sa nama, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top