Četiri škole u opštini Bojnik od ove sezone grejaće se na ekološki prihvatljiviji energent

Državni sekretar Aleksandar Dujanović obišao je danas kotlarnice u školama na teritoriji Bojnika i istakao da su ovi projekti deo paketa mera za unapređenje kvaliteta vazduha.   Četiri škole u opštini Bojnik od ove sezone grejaće se na ekološki prihvatljiviji energent, nakon što su, kroz projekat Ministarstva za zaštitu sredine, u tim ustanovama zamenjeni stari zagađujući kotlovi. 

This slideshow requires JavaScript.

 

„Pre četiri godine, kada je resor preuzela potpredsednica Vlade Irena Vujović, uveli smo praksu raspisivanja javnih konkursa kako bismo podržali gradove i opštine da zamene kotlove u toplanama i javnim ustanovama, kako bi na taj način poboljšali kvalitet vazduha“, rekao je Dujanović.

This slideshow requires JavaScript.

 

Dujanović je obišao kotlarnice u osnovnim školama „Stojan Ljubić“ u Kosančiću, „Stanimir Velković – Zele“ u Pridvorici, „Stanimir Veljković – Zele“ u Đinđuši i „ Stojan Ljubić“ u Kacabaću.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top