Premijer Vučević: Protiv menadžera u kompaniji „Yura“ biće podneta krivična prijava

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će biti podneta krivična prijava protiv menadžera kompanije Jura u Leskovcu koji je u petak napao dve radnice te fabrike i poručio da takvi incidenti ne smeju da se dešavaju u Srbiji i da država mora da odgovori u skladu sa zakonom.

Reagovali smo odmah i nismo se zaustavili samo na nekim prostim, da kažem, pod znacima navoda – zapisnicima, nego će biti podneti krivična prijava i rekao bih da je to konkretna akcija države. Niko ne podržava maltretriranje bilo kog radnika bez obzira da li je kompanija domaća ili strana, da li su predemet mobinga domaći ili strani radnici, to su stvari koje ne smeju da se dešavaju u Srbiji – rekao je Vučevič.

Podsećanja radi, u subotu 28. septembra, kompanija Yura oglasila se saopštenjem za javnost u kojem je osudila postupak menadžera, da je suspendovan ali i da se ne isključuje mogućnost otkaza.

Suspendovan menadžer u Yuri koji je gađao radnice, kompanija ne isključuje mogućnost otkaza

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top