Tuča ispred kafića u Lebanu, jedan mladić teže povređen

Sinoć, nakon ponoći, ispred jednog kafića u Lebanu došlo je do tuče koja se nastavila unutar ovog ugostiteljskog objekta, u kojoj je jedno lice zadobilo povrede, potvrđeno je Infocentru u Policijskoj upravi Leskovac. Brzom intervencijom pripadnika Policijske stanice u Lebanu jedno lice je uhapšeno i zadržano na 48 sati. Slučaj je, kako su nam rekli, predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Lebanu i dalji rad je u toku.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević rekao je za Infocentar juga da je noćas primljen mladić sa teškim povredama i da je upućen u Klinički centar Niš. Nakon konsultacija vraćen je za Leskovac i trenutno se nalazi na ORL odeljenju a njegovo stanje je trenutno stabilno.

Inače, ispred ovog kafića u Lebanu skoro i da ne prođe vikend a da ne interveniše policija.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top