Dve zlatne medalje za Vlasotinčane na međunarodnom bokserskom turniru “Open Balkan Cup”

U vikendu koji je za nama održano je 1. kolo međunarodnog bokserskog turnira pod nazivom “Open Balkan Cup”. Takmičenje je održano u Prokuplju na otvorenom, na trgu Topličkih junaka, uz direktan prenos na Arena fight kanalu. Veliki broj ljubitelja plemenite veštine pratilo je 17 mečeva najboljih domaćih i gostujućih Makedonskih boksera.

Bokseri bokseskog kluba “Arena” Vlasotince Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević osvojili su zlatne medalje. Bidžić je jednoglasnom odlukom sudija 5-0 pobedio Petra Samardžića iz Pančeva, dok je Dimitrijević identičnim rezultatom 5-0 pobedio Tešić Miloša iz bokserskog kluba “Vojvodina” Novi Sad.

This slideshow requires JavaScript.

Milan Stanojević takođe član BK “Arena” Vlasotince i doskorašnji reprezentativac Republike Srbije, na žalost nije nastupio na ovom takmičenju, jer je prošle nedelje na meču u Nišu u okviru 1. kola Bokserske lige Srbije povredio desno rame.

“Zadovoljni smo nastupom naših boksera u Prokuplju. S obzirom da je početak sezone Bidžić i Dimitrijević su boksovali na visokom nivou i ubedljivo dobili protivnike za koje slobodno mogu reći da spadaju među najbolje boksere u tim kategorijama. U nastavku sezone radićemo na tome da naši bokseri još više podignu formu kako bi bili spremni za nastavak takmičenja i još jače mečeve koje ih očekuju kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni” – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top