Prosečna plata u Jablaničkom okrugu 35.597 dinara

Kako je saopštio Republički zavod za statistiku, prosečna neto zarada isplaćena u martu u Jablaničkom okrugu iznosila je 35,597dinara, i ona je za 10 hiljada manje od proseka na nivou republike.

Najveće plate su primili zaposleni u Medveđi, 41.643dinara, dok su u Lebanu najmanje zarade, 28.227 dinara. U Bojniku, zaposleni su u proseku primili 31.526 dinara, Crnoj Travi 33.136 dinara, a Vlasotincu 34.754 diinara, dok je u Leskovcu zarada iznosila 36.148 diinara.

U martu ove godine, prosečna neto plata u Republici Srbiji bila je 45.870 dinara i nominalno je veća za 3,2 odsto nego u februaru, a realno za 3,3 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku. U odnosu na mart prethodne godine, prosečna plata je nominalno veća za 6,4 odsto, a realno za 5,8 odsto.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top